Merken

Bij Studio Wannedoen verkopen we alleen hoog kwalitatieve trendy modestoffen van merken die aandacht hebben voor een duurzaam productieproces. De stoffen van deze merken dragen allemaal een duurzaamheidscertificaat en mens en milieu staan hierbij centraal. Veel stoffen hebben exclusieve prints, speciaal ontworpen door designers. Om je te inspireren, bieden ze je vaak ideeën voor toepassingen of projecten met hun stoffen. Deze proberen we zoveel mogelijk bij de stoffen op de productpagina’s te tonen.

Houd je van kunstzinnige patronen, zachte kleuren en een beetje aquarel-stijl, dan zijn de stoffen van Art Gallery Fabrics wellicht iets voor jou. Deze stoffen zijn allemaal Oeko-Tex gecertificeerd en ontworpen door, zoals de naam al doet vermoeden, designers en kunstenaars. Stoffen van Art Gallery Fabrics zijn van hoge kwaliteit en dat zie je duidelijk terug in de fijne weving en het aantal gebruikte draden. Dit maakt de stoffen super zacht en glad. Je voelt echt het verschil!

De stoffen van Albstoffe dragen allemaal het GOTS certificaat. Ze worden ontworpen in Duitsland en zijn van een mooie zware kwaliteit en toch soepel en heerlijk zacht.

Houd je van rustige kleuren dan zijn de stoffen van de Deense merken meetMILK of Mind the Maker misschien iets voor jou. Deze merken werken veel met nieuwe generatie viscoses zoals Tencel™ en EcoVero™, wat resulteert in prachtige ontwerpen van de mooiste kwaliteit.

Houd je van sprekende kleuren dan zijn de 100% GOTS gecertificeerde bio-katoenen stoffen van Cloud9 Fabrics een aanrader. Bij dit merk maakt men alleen gebruik van ecologisch verantwoorde zogeheten ‘low-impact’ verfstoffen en bio-katoen. Binnenkort verwachten wij dit merk aan te kunnen bieden in onze webshop.