LET OP: DIT NAAIWEEKEND ZIT VOL! INSCHRIJVEN KAN ALLEEN NOG VOOR DE RESERVELIJST.

Van 17-19 november 2023 vindt er weer een Naaiweekend plaats. Een weekend met gelijkgestemden, in een prachtig huis in de natuur om ongestoord aan je projecten te kunnen werken en van elkaar te leren. Klinkt dit als iets voor jou? Schrijf je dan snel in! We hebben plek voor 15 tot 20 deelnemers.

Wanneer: 17-19 november 2023

Aankomst: Vanaf 16:30 uur

Vertrek: Uiterlijk 17:00 uur

Waar: Drunen, Noord-Brabant

Inclusief: 2 overnachtingen, alle maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten, borrelhappen, dranken), bedlinnen en handdoeken

Zelf meenemen: Je naaimachine, fournituren en projecten

Kosten: €275,-. Te betalen vóór woensdag 16 augustus i.v.m. reservering accommodatie. (Meer info volgt via mail na aanmelding)

Bankgegevens:

NL 75 KNAB 0407 3451 08

t.n.v. Studio Wannedoen

Vermeld a.j.b. je naam en ‘Naaiweekend’

Locatie

Voor de locatie is gekozen voor de Schaapskooi in Noord-Brabant, vanuit de accommodatie loop je zo de Drunense Duinen in.

In de boerderij vind je een gezellige zithoek met haard, ruime keuken en voldoende zitgelegenheid om samen te eten, te kletsen en natuurlijk aan je naaiprojecten te werken. Op de eerste verdieping is een aparte recreatieruimte die we willen inrichten als knip- en tekenruimte, zodat we beneden alle ruimte hebben voor de machines. Op de eerste verdieping bevinden zich ook de slaapkamers. De accommodatie beschikt over 12 slaapkamers met elk een eigen douche en toilet.

Meer informatie over de locatie? Stuur een mail naar: info@studiowannedoen.nl 

Vragen?

Ik wil alleen komen, komen er meer dames alleen?
Meestal komen er meerdere dames alleen. Op de vrijdagavond zullen we even kort stilstaan bij wie iedereen is, zodat er de rest van het weekend geen drempels zijn om met elkaar te naaien, kletsen en vooral een hele gezellige tijd te hebben. Plus: Het kan een mooie gelegenheid zijn om nieuwe mensen te leren kennen.

Hoe is de kamerindeling?
De boerderij heeft 12 kamers voor 2 personen met elk eigen sanitair. Een aantal kamers heeft zelfs plek voor 4, maar we delen per tweetal in, tenzij je met een groepje komt en allemaal op dezelfde kamer wilt natuurlijk. Als je samen met een vriendin komt, geef dit dan door, zodat je op dezelfde kamer komt. Een paar kamers zullen gedeeld zijn met twee eenpersoonsbedden. Mocht je alvast een beeld willen krijgen bij de locatie stuur dan even een mailtje, dan delen we een link waar je meer foto’s kunt vinden.

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen/allergieën?
Zeker! Ben je vegetariër of heb je een allergie, laat het ons weten op het inschrijfformulier. We hebben hier een aparte vraag voor opgenomen.

Krijg ik mijn geld terug als het niet doorgaat?
Jazeker! Mochten we onverhoopt toch niet genoeg inschrijvingen ontvangen, krijg je je geld terug.