Naaiweekend 3-5 februari 2023 – VOL!!

LET OP: DIT NAAIWEEKEND ZIT VOL.

Van 3-5 februari 2023 vindt het eerste Studio Wannedoen Naaiweekend plaats. Een weekend met gelijkgestemden, in een prachtig huis in de natuur om ongestoord aan je projecten te kunnen werken en van elkaar te leren. Klinkt dit als iets voor jou? Schrijf je dan snel in! We hebben plek voor 20 deelnemers.

Wanneer: 3-5 februari 2023

Aankomst: Vanaf 16:30 uur

Vertrek: Uiterlijk 17:00 uur

Waar: Sevenum, Limburg

Inclusief: 2 overnachtingen, alle maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten, borrelhappen, dranken), bedlinnen en handdoeken

Zelf meenemen: Je naaimachine, fournituren en projecten

Kosten: €200,-. Te betalen vóór zaterdag 26 november i.v.m. reservering accommodatie. (Meer info volgt via mail na aanmelding)

Locatie

Voor de locatie is gekozen voor de Wertermerhoeve in Limburg, midden in de prachtige fiets- en wandelomgeving van de Limburgse Peel. De hoeve ligt vlakbij Severum, gemeente Horst aan de Maas, en bestaat uit een grote, luxe boerderij en 3 vakantiewoningen. 

In de boerderij vind je een gezellige zithoek met gashaard, ruime keuken en voldoende zitgelegenheid om samen te eten, te kletsen en natuurlijk aan je naaiprojecten te werken. De boerderij beschikt ook over een wasmachine en droger. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 tweepersoons slaapkamers met elk een eigen badkamer en toilet. Ook heeft iedere kamer een televisie. De bedden kunnen uit elkaar.

Naast de boerderij liggen 3 geschakelde vakantiewoningen, elk met 3 slaapkamers voor 2 personen, een eigen keukentje en ruime zitgelegenheid. Een van deze woningen heeft extra voorzieningen voor o.a. mensen in een rolstoel – een ruime inloopdouche, aangepast toilet en extra ruime slaapkamer. Wil je gebruik maken van deze voorzieningen, geef het aan bij je inschrijving.

Door de grote openslaande deuren van de boerderij komt je op het ‘Munckhofplein’, een gezellig binnenplein wat de woningen en de boerderij met elkaar verbindt. Achter de boerderij  en de vakantiewoningen ligt een groot speelveld met voetbalveld, volleybalveld en een dierenweide.

Meer informatie over de locatie? Stuur een mail naar: info@studiowannedoen.nl 

Vragen?

Ik zou alleen komen, komen er meer dames alleen?
Ja, het merendeel van de dames die zich hebben ingeschreven kent elkaar niet persoonlijk. Op de vrijdagavond zullen we even kort stilstaan bij wie iedereen is, zodat er de rest van het weekend geen drempels zijn om met elkaar te naaien, kletsen en vooral een hele gezellige tijd te hebben. Plus: Het kan een mooie gelegenheid zijn om nieuwe mensen te leren kennen.

Hoe is de kamerindeling?
De boerderij heeft 13 kamers voor 2 personen. Als je samen met een vriendin komt, geef dit dan door zodat je op dezelfde kamer komt. Een paar kamers zullen gedeeld zijn met twee eenpersoonsbedden. Mocht je alvast een beeld willen krijgen bij de locatie stuur dan even een mailtje, dan delen we een link waar je meer foto’s kunt vinden.

Kan er rekening worden gehouden met dieetwensen/allergieën?
Zeker! Ben je vegetariër of heb je een allergie, laat het ons weten op het inschrijfformulier. We hebben hier een aparte vraag voor opgenomen.

Krijg ik mijn geld terug als het niet doorgaat?
Jazeker! Mochten we onverhoopt toch niet genoeg inschrijvingen ontvangen, krijg je je geld terug.